Thursday, March 21, 2013

Kuća u Sremskoj Kamenici - Čardak







Biće ovo pravi izazov.
Do sada nisam bio u prilici da opisujem kuću ili stan koji je rečima gotovo nemoguće opisati, to ni slika ne može da dočara jer se zvukovi i ambijent ne mogu čuti a ni osetiti kroz sliku a ni moje reči.
Da bi se makar malo približila ova kuća, ovaj prelepi dom, mora se opisati u par reči njegova okolina tj deo u kom se nalazi jer mnogi Novosađani nisu imali priliku da zavire u tu oazu mira i harmonije.
Zamislimo brdašce na izlazu iz grada koje mudro i sa daljine posmatra sva  zbivanja i svu tu gužvu, meri ritam ubrzanog gradskog pulsa koji se nadmeće sa vremenom dok je to brdašce na pristojnoj udaljenosti a ipak prisutna i pruža svojim žiteljima sve što im treba.
Blizina i skrovitos tog brdašceta zvanog Čardak je nekih 5 do 6 kilometara od centra Novog Sada i automobilom se do njega stiže Kameničkim Putem podno Petrovaradinske tvrđave, te ponosite lepotice ili preko Mosta Slobode za šta vam treba oko 10 minuta u oba varijante - naravno, pod uslovom da imate svoj automobil.
Kada izađete iz Novog Sada onda ulazite u malo drugačiji ambijent sa mnogo više zelenila i manje automobila a buku zamenjuje pesma ptica ili šum lišća dok brige ostaju za nam sve dok se opet ne uputimo ka gradu.
Uz ovu ovaj čudesni dom koji je veoma raskošan i lep, potpuno nov a opet usklađen sa potrebama osobe koja  oseti prostor i okruženje nezamislivo je živeti u nekom grču jer ovde sve opušta, od drveća kojim ste okruženi pa do veličine placa od 1400 kvadrata pa i unutrašnjeg prostora sa 5 soba i 150 kvadrata, osećate se slobodno jer akcenat je na unutrašnjem i spoljašnjem skladu i ravnoteži.
.
I zaista nemam ideju šta više napisati?
Kako bi ste se uverili da moje reči nisu dočarale ni deo ambjenta koji dobijate sa ovom kućom, pogledajte spot sa slikama na sledećoj adresi:
http://www.youtube.com/watch?v=ELVEGoHWjO0
Cena?
Pa dobro, poznato je da se sve plaća tako da je i za ovakav ugođaj, ovakav život potrebno puno rada i truda a investicija od
175.100e vam može sve to obezbediti.
Toliko do mene a vi pbudite slobodni da me kontaktirate za više informacija na
tel: 060 33 00 206
e-mail: cazim.salihi@gmail.com
Srdačan pozdrav
Vaš broker za nekretnine
Ćazim Salihi


                                                               











0 comments:

Post a Comment