Saturday, March 16, 2013

Stan na bulevaru Evrope


Spot sa opisom vašeg stana pogledajte ovde.
Pored osnovnih informacija koje se tiču samog stana a njih ću u daljem tekstu spomenuti, treba znati da se ovaj stan nalazi na jednoj od najvažnjih saobraćajnica u Novom Sadu koja će tek u narednom periodu dobiti na svojoj važnosti ali i ceni tako da se iz današnje perspektive može smatrati da je kupovina ovog stana i dobra investicija  u budućnost.
Vaša nekretnina se nalazi na odličnoj lokaciji koja vam pruža luksuz da živite u gradu ali ipak daleko od gradske vreve i buke koju ona nosi sa sobom a da vam je pritom sve blizu.
U vašoj blizini, nekh 200 do 300 metara se nalaze 2 hotela sa 5 zvezdica: hotel '' Prezident '' i
hotel '' Holidej In'' i naravno hotel ''Gimnas '' i hotel '' Vigor ''.
Kada je zdravlje u pitanju onda ste siguni jer ste kupili nekretninu koja se nalazi na oko 5 minuta vožnje do dva doma zdravlja koja imaju i dečijeg dispanzera a to su Limanski dom zdravlja u Balzakovoj ulici kao i dom zdravlja na Novom Naselju na Bulevaru Slobodana Jovanovića.
U vašoj blizini je i privatna ordinacija '' Parks '' koja se nalazi u Subotičkoj ulici što je bukvalno 3 minuta hoda od vašeg stana.
U blizi su i 2 osnovne škole kao i vrtići.
Bulevar Evrope je trenutno retko uređena sredina u Novom Sadu, urbana ali još uvek ima izgled mirnog dela grada pa su i šetnje kao i vožnje biciklom veoma prijatne.
Za one kojim je bitna brzina sledeće informacije mogu biti od koristi jer se od vašeg stana do centra Novog Sada, automobilom stiže za manje od 10 min a gradskim prevozom za 15 min a Novi Sad je dovoljno velik i mali u isto vreme pa se može i peške ako volite zdrav život a za to vam je potrebno najviše 20 minuta,
Inače, stan ima 83 kvadrata i 3,5 sobe
Cena stana iznosi: 69.900 e
Kada odlučite da pogledate stan, pozovite
060 33 00 206.
Za više informacija tj izgledu vašeg stana pogledajte sledeći  spot
:https://www.youtube.com/watch?v=fCT9auEe3jM.


0 comments:

Post a Comment