Tuesday, March 19, 2013

Liman 4 kao mesto za život



Težak je zadatak pisati blog o nekretninama i izbeći standardne zamke  koje se nameću same po sebi i ne dosađivati čitaocima sa suvoparnim informacijama u smislu: ''Prodajem stan na toj i toj lokaciji za te i te novce'', ne, to ću izbeći ali moram spomenuti da ću danas pisati o stanu koji je na prodaji i nalazi se na Limanu 4 u Novom Sadu a Liman je veoma specifičan deo Novog Sada.
Stan koji je na slici ima 72 kvadrata, 3 sobe i nalazi se na 5 spratu zgrade koja je izgrađena osamdesetih godina prošlog veka u ulici 1300 kaplara a cena je veoma pristupačna i iznosi
77.250 e. 
Pogledajte spot i upoznajte se sa izgledom stana a možete me i pozvati na tel: 060 33 00 206
http://www.youtube.com/watch?v=oKKBlZzXUt0
 Što se tiče papira, budući vlasnik nije u brizi jer su zgrade građene u tom periodu papirološki sređene, imaju liftove koji se ne kvare a komšije se javljaju jedni drugima kada uđu u lift ili se sretnu u hodniku zgrade.
Taj običaj, takođe iz prošlog veka je sačuvan na Limanu.
Liman ili preciznije Limani a ima ih 4 u Novom Sadu, su nekada bili na neki način elitni deo Novog Sada pa su nekretnine i u ono vreme koštale tj bile na ceni što je i danas slučaj.
Zašto se odlučiti za kupovinu stana na Limanu?
Liman ima sve što je potrebno, sve moguće sadržaje koji zadovoljavaju potrebe mladih ali i starih.
Veoma je atraktivan zbog blizine ''Ribarskog Ostrva'' koje je od vašeg stana udaljeno 3 minuta automobilom a to sam verujte mi proverio, tako da možete brzo da izađete iz gradske žege i da uživate u blagodetima i mirnoći najlepše reke '' Dunav ''na koju su Novosađani ponosni. Naravno da možete popiti piće ili ručati u nekom od poznatih restorana na '' Ribarskom Ostrvu ''a s druge strane vam je na gotovo istoj udaljenosti i poznati Štrand, naše najpopularnije kupalište i najposećenije mesto u Novom Sadu kada su visoke temperature.
A na Štrand treba poći peške ili biciklom gde stižete za 10 min peške a 5 minuta biciklom.
No, pored letnjih radosti Liman 4 je bogat i sadržajem za mlade kao što je blizina klubova :
'' RST '' i  ''Route 66 '' kao i poznati kafići : Šekspir, Hogar, picerija Dizni...i mnogi drugi ali treba spomenuti i fitnes centar '' World Class '' ali i škole stranih jezika pa blizina  svih fakulteta i studentskih domova.
Naravno da su veoma blizu vrtići za decu i osnovne škole kao i sadržaj za trošađije jer su '' TC.Merkator''
Univereksport, Idea  i limanska pijaca, gotovo nadomak vašeg stana.
Blizina autobuskih stajališta se mora spomenuti kao i taxi stajališta tako da vi skoro živite u centru grada tačnije vi ste u boljoj situaciji od ljudi koji imaju stanove u centru grada jer ste stanujući na Limanu , dovoljno blizu i dovoljno daleko.
Sigurno sam izostavio neke informacije a ja se nadam da ste mogli da steknetu sliku o vašem budućem domu.
Srdačan pozdrav
Ćazim Salihi
 Tel: 060 33 00 206 
cazim.salihi@gmail.com
Youtube channel :http://www.youtube.com/watch?v=oKKBlZzXUt0
Vaš broker za nekretnine






































0 comments:

Post a Comment