Saturday, April 13, 2013

Futoška ulica u Novom Sadu





 Futoška ulica u Novom Sadu je jedna od najpoznatijih ulica i malo je onih koji vam ne bi ko iz topa objasnili kako da se dođe do iste. Futoška ulica je gotovo žila kucavica Novog Sada, spaja centar sa ostatkom grada a dobila je naziv po Futogu i jedna je od najdužih ulica a sa jedne strane se stapa sa Jevrejskom ulicom a s druge, prema Futogu, sa Futoškim Putem.
Živeti u Futoškoj ulici znači da ste u samom centru zbivanja, na 5 minuta pešačenja do centra grada, na 2 minuta od najpoznatije novosadske pijace, pogodićete kako se zove: pa, Futoška pijaca a na 10 minuta pešačenja do autobuske i železničke stanice.
Drvoredi još uvek krase i hlade ulicu, smiruju što je sada skoro retkost u Novom Sadu i na neki način umanjuju buku koja je prisutna jer je ulica veoma opterećena saobraćajem.


Futoška ulica dobija na značaju i atraktivnosti i zato što izlazi na Grbavicu, Liman, blizine Kliničkog centra Vojvodine, hotela Park.
Nekretnine u ovoj ulici su na ceni i kvadrat je preko 1000e
što je i realna cena jer pruža mnogo toga, posebno kada se nađe stari salonski stan kakav je i ovaj na slici.


Novosađani uviđaju sve prednosti ulice i lokacije i stoga nije čudo što se stanovi u Futoškoj ulici veoma brzo prodaju.
Nećete pogrešiti ako se odlučite za kupovinu nekretnine na  ovoj lokaciji!
Hvala vam na čitanju a ako vam se dopao tekst, budite slobodni da ga podelite sa prijateljima na Facebooku i ostalim socijalnim mrežama.
A ako vam zatreba pomoć pri kupovini nekretnine ili prodaje, kontaktirajte me putem telefona ili emaila.
Srdačan pozdrav
Ćazim Salihi
061 66 22 851
cazim.salihi@gmail.comVaš broker za nekretnine








0 comments:

Post a Comment